3 GULL – 1 SØLV – 3 BRONSE

Stine Lyse Klevengen på vei mot gull! (Foto: Lotte Friid Fladeby)

Norsk medaljerush i beste OL-ånd etter første dag av EM i Italia.

I klassen snørekjøring for kvinner junior ble det norsk store slem uten sidestykke. Stine Lyse Klevengen var raskest og tok gullet, men bare ett sekund etter kom Emilie Mo. På tredjeplass kom Celine Strømstad Hansen, mens  Julie Thue Holthe sørget for at Norge la beslag på de fire første plassene. Synne Knag tok sjetteplassen mens Helene Midtlien Langlie ligger på en niendeplass. Fantastisk solid innsats av juniorene.

I klassen snørekjøring for kvinner var det Mathilde Lutnæs som gjorde det best og kom inn til en sjetteplass. Carina Nilsen og Ann-Karin Huseby kom på en åttende og niendeplass, mens Anne Marte Løvstuen og Solveig Kristiansen Aaseby ble nummer 15. og 16.

For herrene ble det nok en storeslem til Norge. Viktor Sinding-Larsen vant dagens renn. Yngve Hoel sørget for bronse mens Trond Are Hoel ble nummer fire. Petter Kristiansen ble nummer fem, mens Martin Corell endte på en niendeplass. Emil Sletmo ble til slutt nummer 18.

Gull ble det også til Eskil Knag i klassen snørekjøring for herrer veteran. Bronse ble også norsk ved Ebbe Hvidegård Hartz mens Birger Mo tok en niendeplass.

Resultatene i 4-spannklassene har ennå ikke blitt frigjort. Ting tar tid i Italia…

Som om ikke det var nok så er alle mellomdistanseklassene er kansellert og starter på nytt igjen i morgen. Ingen norske med der.

 

 

Tagger
Vis mer

Knut Sandersen

Nettredaktør og markedssjef for Hundekjøring, med tyve års erfaring fra nyhets- og sportsjournalistikk.

Relaterte artikler

Close