Andres og Mølmen leder før Beitostølen

Når Norway Trail-sirkuset nå flytter seg fra Lenningen til Beitostølen så er det duoen Andres/Mølmen har størst grunn til å juble før de to avgjørende etappene fredag og lørdag.

Onsdag ble det avholdt to etapper hvorav den første startet klokken 10. Igjen viste Tom Andres seg som den sterkeste og kjørte inn til bestetid og økte dermed ledelsen til resten av feltet.

Sylvia Ulrich kjørte også meget godt og kom inn til en andreplass, mens Martin Dickel tok tredjeplassen og knappet med det litt inn på andreplassen til Egil Ellis.

Resultatene etter den tredje etappen

Klikk på bildet for å se det større

 

Kveldsetappen med lommelykt ble vunnet av Heini Winter som kjører i duo med Sylvia Ulrich, og med så sterke etapper på rad så kjørte duoen seg opp til en foreløpig 4.plass, og skjøv Hege Ingebrigtsen en plass ned. Hege på sin side kjørte også godt og tok 3.plass på kveldsetappen.

Sissel Wolf Mølmen kjørte inn til en andreplass, og duoen Andres/Mølmen leder nå Norway Trail med syv minutter og 32 sekunder.

Torsdag er flyttedag, men på fredag er det klart for nytt løp før den store fellesstarten på lørdag.

Hundekjøring reiser opp til Beitostølen på fredag og dekker de to siste etappene med livesendinger på Facebook og oppdateringer på nett.

Resultatene etter den fjerde etappen

Vis mer

Knut Sandersen

Nettredaktør og markedssjef for Hundekjøring, med tyve års erfaring fra nyhets- og sportsjournalistikk.

Relaterte artikler

Close