Bli med på årets fotokonkurranse!

«Hundekjøring» inviterer alle som liker å fotografere til å delta i den store fotokonkurransen.

Av Knut Sandersen

Når “Hundekjøring” nå setter i gang første delkonkurranse så er tema for mai satt til å være “Vårstemning”.

Bildene “Hundekjøring” mottar blir vurdert av en jury bestående av kompetente fotografer, og disse velger ut tre bilder som så legges ut til en avstemning blant våre lesere på nettsidene og Facebook. Stemmeresultatene på disse to stedene blir så slått sammen og det blir kåret en månedsvinner.

Bildet til vinneren av hver enkelt måned vil bli trykt på et lerret og vist frem under en fotoutstilling på Revir i Oslo, og da knyttet opp mot starten av Iditarod. Når året er omme vil vi også lage en kalender som vi selger til inntekt for et godt formål. Bildet på lerret vil bli overrakt månedvinneren til odel og eie når utstillingen er ferdig.

I tillegg kan “Hundekjøring” komme til å trykke bildene i bladet, og da fra alle de bildene som blir sendt inn. I tillegg kommer bladet til å legge ut en videokavalkade hver måned over alle de  innsendte bildene som juryen har vurdert.

Slik deltar du:

  • Bildene sendes til marked@hundekjoring.no
  • Bildene bør ha en høyest mulig oppløsning for å sikre gode bilder når de blåses opp. Det er en god regel å sette kamera på høyest mulig oppløsning når du tar bilder. Før du vet ordet av det har du tatt en blinkskudd, og da er det fint å kunne gjøre bildet stort uten at det går ut over kvaliteten.
  • Skriv litt om hvor og når bildet er tatt, og eventuelle navn på hunder eller folk som er med. Sørg for at folk som er med på bildet er inneforstått med at bildet er med i en konkurranse og kan bli brukt på trykk.
  • Bildene bør ha en relevans for hundekjøring. Med andre ord, bilder av svigermor i bunad eller tulipaner fra Amsterdam vil ikke bli vurdert….med mindre du planter henne i en spann og setter det i tulipanbedet.
  • Bildene må være sendt inn innen den 7. i påfølgende måned, altså innen 7.juni for bildene i mai-konkurransen.
Tagger
Vis mer

Knut Sandersen

Nettredaktør og markedssjef for Hundekjøring, med tyve års erfaring fra nyhets- og sportsjournalistikk.

Relaterte artikler

Sjekk også

Close
Close