Canelana, Canimat og Lifeline – dette er for dere!

Det gjør vondt å tråkke over. Det gjør enda vondere når man snøreløper og lander like kattemykt som en diger potetsekk. Jeg prøvde det i fjor og det er ikke å anbefale. Jeg hadde vondt i anklene i et halvt år etterpå og det endte med kortisonsprøyte. Nå er jeg smertefri, så da er det vel på tide å utsette seg selv for smerte og fare igjen?

Canicross, snøreløping eller dogrun, kjært barn har mange navn. Jeg foretrekker snøreløping. Det er et ærlig og rent samarbeid mellom hunden og meg. Men har jeg godt av det? Vondt for ankler, knær og hofter. Jeg er ikke rask og ikke noe frøken Lett-på-Tå, og jeg blir også eldre for hver år. Men jeg elsker allikevel snøreløping! Målet i år er å ikke tråkke over og å ha et godt driv hele veien.

Jeg håpet å kunne løpe med Leah, vi har vært faste løpepartnere de siste åra, men i år må jeg teste ut et nytt arbeidsjern. Litt sårt og litt spennende. Det var liksom greia til Leah og meg. Vi jobba godt sammen og da gjorde det ikke noe at jeg ble litt tregere for hvert år.

Men sånn helt ærlig? NM snøreløping blir for dere Canimat, Canelana og Lifeline. Fantastiske samarbeidspartnere som gir meg muligheten til å gjøre det jeg gjør. Denne gangen blir det ikke medalje, men jeg skal gjøre mitt aller beste for dere. Rett og slett fordi jeg er så glad for at dere tror på meg. Og så ser vi framover til NM barmark i oktober – der skal jeg forhåpentligvis kunne bite enda bedre fra meg. Kryss fingra for en smertefri søndag!

Tagger
Vis mer
Close