Diskusjonsforum åpnet

Nå kan du som abonnerer delta i diskusjoner i vårt forum. Du kan delta i tråder som allerede er startet eller du kan starte nye. Lesere som ikke abonnerer kan ikke delta, men likevel lese det som blir skrevet.

Det å åpne et diskusjonsforum blir av flere sett på som å stikke handa i et vepsebol, men Hundekjøring ser samtidig nødvendigheten og nytten av å samle diskusjoner på ett sted. I dag diskuteres det mye på sosiale medier, men disse trådene forsvinner fort og det tar ofte ikke lang tid før de samme spørsmålene dukker opp igjen.

Ved å bruke forumet kan leserne etter hvert søke på emner, og forhåpentligvis finne svar i tråder som ligger lagret. Tanken er å samle ytringer og erfaringer fra dere abonnenter på et sted, og dermed lettere tilgjengelig for de leter etter kunnskap.

Sett deg inn i reglene for forumet før du begynner å skrive

Tips 
Vi ber om sunt vett og tenk på at det er flere som leser innleggene dine. Ha respekt for andres meninger, og hold en saklig tone i debatten. Bruk normal folkeskikk.

Dette er et skriftlig forum og det er ønskelig at man skriver enten bokmål eller nynorsk. Enkelte ord på dialekt skader ingen, men lengre setninger og innlegg bør ikke skrives på dialekt, da det er tungt å lese for mange. SMS-språk er ikke ønskelig.

Ved lengre innlegg bør avsnitt brukes da det blir lettere for andre å lese innlegget ditt.

Velkommen til Forum!
Du finner linken opp på menyen, og husk at du logger deg inn før du begynner å skrive. Ellers blir ikke innlegget lagret. Når du logger deg inn så hender det at du kommer til siden for kontoinformasjon, men da klikker du bare på FORUM-linken igjen.

Tagger
Vis mer

Knut Sandersen

Nettredaktør og markedssjef for Hundekjøring, med tyve års erfaring fra nyhets- og sportsjournalistikk.

Relaterte artikler

Close