Frist for påmelding forlenges

Hundekjørerseminaret på Åstjern hyttetun er i ferd med å fylles opp, men noen få billetter er fremdeles ledige på lørdagen, noen flere på søndagen. Det er fremdeles tid til å melde seg på.

Hundekjørerseminaret, arrangert av Hakadal sledehundklubb, har tidligere blitt avhold på Harestua. I fjor ble det for første gang arrangert på Åstjern hyttetun på Brandbu. Her er det stor kapasitet for overnatting og camping, samt at man kan ha med hunder og trene dem i området rundt.

Foredragene og festen lørdag kveld holdes i innleide lavvoer fra Lavvoutleie.no. Arrangementet ble svært vellykket i fjor og klubben forsetter derfor å avholde seminar på Åstjern. I år er det flere påmeldte og behovet for plass er blitt større. I år blir det derfor innleid tre sammenkoblede lavvoer, mot to i fjor. Men det er ikke ubegrenset med billetter.

– Det begynner å fylles opp til grensen på 210 billetter per dag på seminaret. For dem som ønsker billetter til lørdagen er det få billetter igjen, på søndag har vi ca 50 billetter igjen, sier Trond Morten Helgesen, leder av seminarkomiteen.

– Hvis det er flere billetter igjen opplyser vi om det på facebook torsdagen før seminaret, og det vil da bli mulig å kjøpe i døren. Vi forlenger påmeldingen til 2. september, men stenger før hvis det blir utsolgt, opplyser Helgesen.

Det kan med andre ord se ut til at man ikke kan forvente å få kjøpt billett i døra på lørdagen.

-Vi gleder oss til å se igjen aktive hundekjørere, nybegynnere, hundeinteresserte med en hund eller ingen hund og pensjonerte hundekjørere, sier Helgesen på vegne av komiteen.

 

 

 

Tagger
Vis mer

Knut Sandersen

Nettredaktør og markedssjef for Hundekjøring, med tyve års erfaring fra nyhets- og sportsjournalistikk.

Relaterte artikler

Close