Høsttrening , hundekjørercamp for ungdom og sponsorjakt.

Lenge siden jeg har skrevet noe her nå og tenkte det var på tide.

Vi begynner få en del kilometer i beina nå og med det mange fine opplevelser. Dette med å tenke timer og ikke mil nå i starten er noe jeg setter pris på. Å reise til fjells for å kjøre 10-30 km, nyte masse tid ved bålet sammen med hundene, gå en fjelltur eller fiske er bare deilig. Vi har mange turer sammen med de firbeinte foran ATV’n i høst, men det betyr ikke alt for mange mil selv om det begynner hjelpe på.

Hundekjørercamp
Min flokk er en kosete sosial flokk som er vant med masse aktivitet rundt seg, slik som de tre første dagene i høstferien. Da hadde vi med oss tolv ungdommer på tur. Vi kjørte masse hund , lærte bort å sele på, sette på sokker, smøre poter osv.

Vi var også så heldig å få Trond Ørslien på besøk som fortalte om sine første opplevelser som deltager i Finnmarksløpet for haugevis av år siden. Han levde på utgått fruktsuppe i et halvt år for å få råd til å kjøre. Det får vi prøve å unngå. I tillegg tok også Trond oss med på å sette garn hvor vi fikk over 80 sik. Snakk om fin avslutning!

Silje og Mille tar seg av vanning under treningen, Fenris og Teller setter pris på forsyningen. De to smilene til jentene sier vel ganske mye❤️.

Dagene brukte vi også til å gå tur, padle kano og spise masse digg mat. Kidsa ville ikke hjem og det er en drøm for oss å høre som lever av gode tilbakemeldinger etter nettopp slike turer. Tilbakemeldingen fra foreldrene har heller ikke vært av det negative slaget.

Vel, vel vi reiste hjem og denne gjengen gleder seg til mars og til å følge med Finnmarksløpet på tv. Det er nok noen foreldre som ikke bestemmer over fjernkontrollen mellom 10-11 når skal kidsa se på NRK. Takk for turen! Vi digger dere og takk for alle som bidro, og ikke minst foreldre som syns det er en god ide å sende unga til fjells med oss i Over skog og Heiberg.

Sponsorjakt og mine tips for å få litt hjelp på veien.
Jeg får noen spørsmål om hvordan jeg klarer skaffe meg sponsorer. Spesielt siden jeg absolutt ikke er i toppen syns jo mange det er rart at jeg klarer ordne meg det. Det er Ingen hemmelighet og om jeg kan hjelpe unge og gamle med det så gjør jeg gjerne det.

Det jeg gjør er at jeg byr vel forholdsvis mye på meg selv, og jeg gjør alt jeg kan for å gi tilbake. Takler fint å få høre at jeg er både pr-kåt og facebookhore , for man må tørre å stikke seg fram skal man nå ut .

Her har vi Frode Hansen fra Gjøvik Flispartner under min sponsorfest etter endt sesong 2018 som er en av mine sponsorer.

Jeg arrangerer sponsorkveld etter endt sesong hvor de får fullt opplegg med middag, foredrag , hundekjøring , underholdning, 5-kamp osv . Jeg tilbyr også at jeg kan dele bannere på Facebook eller hjemmesider, eller at jeg tagger de på Facebook og  andre sosiale medier.  Samt merker på klær, sleder, hengere, biler osv.

Å lage forskjellige sponsorpakker med forskjellige priser og  forskjellige tilbud er noe jeg har landet på til å fungerer for meg. Jo mere pakken koster jo mere får de igjen i form av forskjellig omtale og opplevelser osv.

Selv har jeg tilbudt Gull, Sølv og Bronsje-pakker som jeg har priset etter hva jeg kan gi tilbake .

Du trenger ikke hete Ralph, Birgitte, Robert eller Elisabeth etc for å skaffe deg sponsorer. Du trenger ikke være i Norgestoppen å vinne Finnmarksløpet, men du må være litt frampå, litt frekk og ikke redd for å by på deg sjøl.

Håper dette er litt til hjelp, og at du tør prøve å selge deg selv fremover. Tenk litt sånn at alle monner drar og at 1000 kr her og 1000 kr der vil gjøre veien lettere for deg. Gjør du en god innsats for sponsoren  blir det kanskje mere å hente neste år.

Ønsker deg lykke til med jakten og sesongen.

Arne, Ida og undertegnede koser seg på tur.

Selv er vi påmeldt Mush- Synnfjell, Femund 400 og Finnmark 500 så sponsorer kommer godt med for reising , løp, for det vil koste kroner.

Hæppy mushing alle sammen  🙂

Tagger
Vis mer

Relaterte artikler

Close