Hundekjører med i «Farmen»

Sølvi Monsen fra Alta går for seier

Nylig ble det kjent hvem som er deltakere i årets Farmen. En av dem driver med hundekjører og fjellstuedriver Sølvi Monsen (55) fra Alta.

Det er to uker igjen til den 14.sesongen av Farmen starter opp, og denne gangen skjer alle intriger og kamper inne på Gjedtjernet gård på Finnskogen.

Monsen er født og oppvokst på gård, og driver egen fjellstue i hjembyen sin. Hun er også hundekjører og har kjørt Finnmarksløpet flere ganger.

– Jeg går inn for å vinne. Jeg har et sinnssykt konkurranseinstinkt. Gjør jeg noe, så gjør jeg det fullt og helt. Jeg har ligget i hardtrening hjemme i forkant av Farmen. Jeg har banket nagler, kastet øks, trukket tau, holdt melkespann, fått meg personlig trener på et treningssenter. Så her er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Jeg har også lest litt psykologi, røper 54-åringen til TV2.

Sølvi beskriver seg selv som en person som er «rett frem», veldig direkte, åpen, positiv, og en liten hissigpropp som blir like blid etter fem minutter. I tillegg hevder hun å kunne lese auraen til folk og det skulle passe bra når tema for årets Farmen er mystikk.

Du lese om og se mer av henne og de andre deltakerne her

 

Vis mer

Knut Sandersen

Nettredaktør og markedssjef for Hundekjøring, med tyve års erfaring fra nyhets- og sportsjournalistikk.

Relaterte artikler

Close