Populært nå

Hundekjøring satser på nett

Takk for bladfølget

Bladet som kommer i neste uke, nummer 2 2018, vil mest sannsynlig være det siste ordinære Hundekjøring i historien.

Av Monica Celius

Vi har tatt den vanskelige avgjørelsen å legge ned papir­utgaven av Hundekjøring. Det er flere årsaker til at vi ikke lenger kan produsere en trykket utgave, men den viktigste er at det ikke er nok inntekter i form av abonnementer og annonser. Trykking og utsendelse koster  – og stadig mer – og tiden vi bruker på å lage hver utgave svarer seg dessverre ikke lenger.

Da vi gikk over til det nye abonnementssystemet på nett, med kortbetaling – en endring vi var tvunget til å gjennomføre – var det mange abonnenter som valgte å utebli. Vi tar dette som et tydelig signal om at tiden er moden for en endring.

Men dette er ikke nødvendigvis noe negativt. Vi vil nå frigjøre masse ressurser når det kommer til konkrete utgifter, men viktigst: Vi som jobber som journalister og fotografer kan nå konsentrere oss om én plattform, og gjøre den skikkelig god.

Vi vil fremdeles gi deg de gode lesesakene, analysene,­ ­­og faste spalter, men disse vil nå ligge som pluss-saker her på nettsiden. Det er heller ikke usannsynlig at det vil komme noen trykksaker fra denne kanten, men da blir det som overskuddsprosjekt ved spesielle anledninger­.

For å kompensere dere som har betalt for blad­abonnement har vi følgende løsninger:

1. For deg som har betalt på nett (med kort) via vår nye betalingsløsning – og som har betalt for både blad- og nettabonnement: Vi forlenger nett­abonnementet ditt tilsvarende det du har tilgode på bladabonnementet. For eksempel: Du har betalt for både blad og nett fram til desember (dvs at det er tre utgaver av bladet du ikke får likevel). Da forlenger vi ditt nettabonnement tre måneder ekstra.

2. For deg som har betalt på nett (med kort) via vår nye betalingsløsning – og som kun har betalt for bladabonnement: Vi gjør om ditt abonnement til et nettabonnement og du vil få tilsendt et brukernavn og passord.

3. For deg som har betalt for bladet via vår tidligere betalingsløsning (faktura): Den resterende perioden­ av ditt abonnement er allerede registrert som et pluss-abonnement. Brukernavn og passord er tidligere sendt deg. Send oss en epost hvis du ikke har mottatt beskjed, eller har mistet det.

4. Hvis du er en av dem som har betalt for bladet via vår tidligere betalingsløsning, og ikke ønsker kompensasjon i form av et nettabonnement, kan du sende oss en beskjed, så tilbakefører vi beløpet vi skylder for de utgavene du ikke får.

Vi håper dere støtter oss i denne prosessen og blir med videre som abonnenter på nett. Hvis vi får med oss mange nok, kan det bli en skikkelig god og aktiv nettside til glede for svært mange, både hunde­kjørere og andre aktive hundefolk.

Vis mer

Relaterte artikler

Close