It’s time for vote!

Da er de tre første månedsfinalistene klare, og vi inviterer nå leserne til å kåre hvem som fortjener å bli maivinneren.

Av Knut Sandersen

Det kom inne noen bilder, men det tror vi vil øke etterhvert som konkurransen blir bedre kjent. Tema for juni og juli er VANN og SOMMER, og i august er temaet PORTRETT AV HUND. Så det er bare å ha kamera klart og hive seg med. Belønningen for vinneren er at bildet i stort format blir stilt ut i Oslo, og etter at den er ferdig vil vinneren motta bildet til odel og eie. I tillegg vil bildet også bli brukt i en kalender for nettopp det måneden som det blir vinnerbildet.

Alle bildene som blir sendt inn blir med i en videosnutt for hver måneden, og i denne konkurransen er alle hjertelig velkommen til å delta. Det er nok en del som lurer på hva slags kamera som er best, og til det er svaret enkelt. Det kamera du har med deg. Det hjelper lite med fancy utstyr om du ikke bruker det, så ta i bruk det du har. Plutselig sitter blinkskuddet der.

[poll id=»2″]

Så over til maibildene som hadde tema VÅR.

 

Bilde nr. 1: Fotografiet er tatt av Ola Bromseth, og juryen begrunner uttaket med at actionbildet som er tatt tett på lederhundene og nede på hundens nivå fungerer meget godt. Dette gir en nærhet hundene. Om med en vårlig kledd kjører gir dette et godt inntrykk av fine kjørerturer også når solen varmer.

Bilde nr. 2: Fotografen er Gro Britt Skarseth og bildet er tatt 13.mai. Med teksten «Endelig fant vi litt snøøøøøø!» er det tydelig at Tikaani, Maicoh, Varg og Nashoba setter pris på tilværelsen. I juryens begrunnelse heter det at «når snøen smelter, kan man oppleve en enorm gjensynsglede når de pelskledde kommer over en flekk med snø. Noe som gir morsomme bilder når hundene ruller rundt på snøflekken.»

Bildet nr. 3: Ola Bromseth har sendt inn flere bilder til konkurransen og dette var det vanskelig å komme rundt for juryen. «Dette er egentlig et bilde som er litt overeksponert, det vil si at det har blitt litt lyst. Om det er gjort med overlegg eller ikke vites ikke, men det funker bra her. Et hundespann på på vei ut i det hvite intet. Vår og masse lys på fjellet.»

[poll id=»2″]

Vis mer

Knut Sandersen

Nettredaktør og markedssjef for Hundekjøring, med tyve års erfaring fra nyhets- og sportsjournalistikk.

Relaterte artikler

Close