Kløvtur med «Amundsen kløv»

Dette har vært en annerledes sommer for oss, og det på grunn av det varme været. Vanligvis bruker jeg mye av sommeren til å trene styrke på hunden slik at han skal kunne trekke pulken til vinteren. Jeg varierer på å sykle og å snøreløpe i motbakke med hunden. Dette har jeg syntes har vært en fin måte å trene på sommeren, da man ikke kan ha hunden løs på grunn av båndtvangen.

Mye av denne trekktreningen har gått bort i år, da temperaturen har vært for høy. Min hund er heller ikke glad i å svømme, så dette har ikke vært et alternativ. For å få trent i sommer har jeg reist opp i fjellet hvor det har vært noen grader mildere, og brukt kløv på hunden. Jeg har brukt «Amundsen kløv» fra NonStop Dogwear. Det jeg liker godt med denne kløven er alle justeringene man kan gjøre for at kløven skal sitte godt på hunden. I tillegg har denne kløven god kvalitet og god plass. Kløven har jeg fylt med vannflasker som jeg har brukt som vekter, og som i tillegg har vært en god sikkerhet, da jeg ikke alltid har vært sikker på om det har vært vann på fjellet.

Utstyr jeg bruker på en kløvtur:
Når jeg er på kløvtur med hund liker jeg å ha med meg diverse utstyr for de forskjellige terrengene vi møter på turen. I nedoverbakke liker jeg at hunden går bak meg, og jeg har derfor halsbånd og leiebånd på hunden. I motbakke fester jeg en strikk bak på kløven slik at hunden kan trekke meg oppover. Til dette bruker jeg et belte slik at jeg tar vare på ryggen og kan gå med armene fritt.

Amundsen Kløv: http://www.non-stopdogwear.no/produkter/amundsen-klov/
Løpebelte: http://www.non-stopdogwear.no/produkter/lopebelte/
Rock Kobbel: http://www.non-stopdogwear.no/produkter/rock-kobbel/
Bungee Leash: http://www.non-stopdogwear.no/produkter/bungee-leash/

Endelig har temperaturen sunket, og båndtvangen er over, så nå er vi klare for mange gode økter både i trekk og med å løpe fritt.

Nå er kløven og sekken pakket, og vi er igjen klare for noen fine dager i fjellet!

 

Tagger
Vis mer
Close