Lystbetonte augustøkter

August er jo måneden for å få i gang igjen maskineriet selv om de lange turene er fraværende, men godt i gang syns vi at vi er uansett.

Nome og Kokkos klare for flere kilometer

Øktene er ikke lange, men ganske mange allerede. Lystbetonte korte turer med innslag av gøyale påfunn. Kveldens morsomhet var at vi midt i økta svingte innom Skaugom hundesenter hvor det er en park på 50 mål som jeg hadde leid som en overraskelse for pelsene. De elsker denne plassen, og vi har vært der masse siden dette er i nabolaget vårt og vi passerer her så si ved hver eneste økt vi har. Det å se de lange ut her gjør godt i sjela mi og man ser fort om det er noen som har noen vondter og ikke henger med .

Skaugom hundesenter er også en av mine sponsorer som stiller opp og for hundene og meg med mange goder når det kommer til fôr og utstyr . Denne plassen åpnet i mai 2017 og er ett paradis på jord. Både utearealene og selve kennelen, eller hotellet som vi liker å kalle det.

Personlig tror jeg det med lystbetont trening er viktig og ikke bare banke på med kjøre, spise, drite og kjøre enda mer. Hundene mine liker ihvertfall å ha det moro og det har vi tid til nå. Å ha det gøy med hundene gjør også meg glad så avgjørelsen er enkel og vi gjør det slik samme hva andre mener.

Høsten er helt klart den beste årstiden

Nå om dagen har turene gått ut hjemmefra hvor vi kjører på mye forskjellig underlag som er veldig snilt mot potene. Det er ikke bare muskler og kondis som trenger augustmåneden, men også potene og hjernen. Å herde poter sakte men sikkert samt å bygge opp psyken er vel så viktig som muskler og kondis. At bakker og kneiker skal bestiges og at man må jobbe tungt gjennom gjørme og myrer er en stor del av vår trening, og hundene de elsker det.

Nå går straks turen opp igjen på hytta og mange fine kilometer venter langs grusveiene der oppe. Sammen med gode hundekjørervenner og Marthe som snart er ferdig med cellegiftkurene hun får på grunn av den forbaskade kreften skal vi kose oss der oppe, #fuckcancer.

Dette ser vi frem til og vi skal nyte høsten sammen.

Vi høres snart igjen folkens og måtte dere ha ei fantastisk uke fylt med kjølige gradestokker, tassende poter og med dine øyne rettet inn i en haug med hunderomper.

Vi talas 🙂

Spannet i solnedgang
Tagger
Vis mer

Relaterte artikler

Close