Nettmagasinet Hundekjøring.no legges ned

Vi takker for oss

Vi må dessverre melde at nettmagasinet ikke lenger lar seg drifte. Inntektene er så godt som fraværende, og vi som har jobbet med nettsiden har ikke lenger mulighet for å bidra gratis på fritiden.

– Vi håpte i det lengste at interessen for et uavhengig nettsted for hundekjøring ville være der, men vi ser at betalingsviljen er liten. Antagelig får folk den informasjonen de føler de har behov for via Facebook og løpenes egne publikasjoner, sier Knut Sandersen og Monica Celius.

Det er dessverre ikke midler i selskapet til å tilbakebetale alle abonnementene som fremdeles har en periode igjen på sitt årsabonnement.

– Men vi vil ta kontakt med dem som har bestilt abonnement og betalt etter august 2018, og gi disse full refusjon, sier Celius.

Celius drev bladet Hundekjøring fra 2008 til 2018, de siste årene sammen med Knut Sandersen. Han har vært med å bygge opp nettsiden Hundekjøring.no, og vært nettredaktør det siste året.

Snorre Næss – som drev bladet Hundekjøring før Celius – overtar igjen domenenavnet Hundekjøring og Facebooksiden, med tanke på å etablere en side som ikke skal være en nyhetsside, men heller en historieside om norsk hundekjøring.

– Her ønsker vi at filmer, videosnutter, historier, resultatlister og gjerne noen gamle gode hundekjørerhistorier, «løslig basert på nesten sanne historier», kan samles over tid og fungere som et åpen arkiv for alle hundekjørere og andre interesserte.  Mye spennende materiale har allerede blitt delt på sosiale media, men sosiale media er som ferskvare og er egentlig ikke egnet som et historisk arkiv. Derfor ønsker undertegnede med flere en åpen side som vil bli driftet med dette som mål, sier Næss.

– Vi ønsker Næss og co lykke til med sitt prosjekt og takker alle abonnenter og samarbeidspartnere for laget, med ønsker om en flott vinter for alle hundekjørere. – Monica Celius og Knut Sandersen

Vis mer

Relaterte artikler

Close