Nummer 4 2017 – Hundekjøring på pensum

Hundekjøring nr. 4 2017
Innhold i denne utgaven: Hundekjøring som pensum. PROGRAM: Hakadalseminaret. Lover og regler til bry og bruk. Kan Nordreisa vise vei? Utstyr: Hodelykter. LØPSNYTT. Drømmer om Alaska. Årets kjipeste tur. BOKOMTALE: Samojedhunden. Spann & samliv. Helt på vidda. Monica mot mål. Quiz. I fri dressur.

Utgavens leder: Teknologien inn i hundesporten

Stadig kommer det rapporter om våre medievaner, og det er den samme trenden som går igjen på hver enkelt av dem. Vi ser mindre på tv til fordel for ulike strømmetjenester.

Nylig viste en undersøkelse fra første episode til TV2s valgstudio at bare 3.000 av 350.000 seere var i aldersgruppen 20-29 år. Statsminister-debatten i Tromsø hadde 750.000 seere, men kun 20.000 av dem var mellom 20-29 år. Over halvparten var over 65 år.

Dette viser noe av utfordringen vi som skal formidle sporten står overfor. Hundekjøring har tatt konsekvensen av dette og jobber aktivt med utstyr og sendeflater slik at vi etter hvert kan tilby livesendinger via sosiale medier. Det er den måten vi kan treffe dem som er i rekrutteringsmodus.

Hundekjøringsmiljøet er kjent for å være konservativt og tidvis reaksjonært når det kommer til teknologiske nyvinninger. Ting tar tid. Det er podcasten et godt eksempel på. Lytterne her er stort sett folk under 40, men det finnes heldigvis hederlig unntak av godt voksne som setter seg inn i det nye som kommer.

Magasinet er, og skal være, vårt flaggskip, men vi ser at vi må utvikle oss raskt om vi skal henge med i timen. Derfor vil du i nær fremtid oppleve at våre nettsider vil bli underlagt brukernavn og passord. Dette for å gi dem som abonnerer tilgang til saker og videoer. Der vi klarer å få til løsninger med sponsorer og samarbeidspartnere vil sendingen bli lagt åpen.

Vi som alle andre er helt avhengig av inntekter for å skape gode produkter, og en av den aller viktigste kilden er du som abonnerer. Du er med på å gjøre det mulig å skape et enda bedre produkt i årene fremover. På vegne av alle oss i Hundekjøring: Tusen takk!

Hundekjøring sendte 13 timer live fra årets Ting på Gardermoen. Fotocollage: Ørn Borgen
Vis mer

Relaterte artikler

Close