Aclima i samarbeid med Lars Monsen.

PRESSEMELDING:: Aclima AS med ny ullkolleksjon i samarbeid med Lars Monsen.

Foto: Kjell O. Brun

Aclima med ny ullkolleksjon i samarbeid med Lars Monsen.

Aclimas nye undertøyskolleksjon «Anárjohka» er utviklet i samarbeid med eventyrer Lars Monsen. Samarbeidet har resultert i en ullkolleksjon som er perfekt for den friluftsglade, hvor vi har benyttet oss av Aclimas unike kompetanse på fremstilling og produksjon av ullundertøy, samt Monsens kunnskap og erfaring når det kommer til friluftsbekledning. I første omgang vil kolleksjonen bestå av et fullt oppsett for herre med longs, trøye med rund hals, polo med glidelås, boxer og hals-/ ørevarmer i Aclimas kjente merinoull – kvaliteter.

«Aclima AS har spilt en ledende rolle innen den norske tekstilinsdustrien siden 1939. Vi har god ekspertise på å holde folk varme, tørre og glade ute i naturen», forteller daglig leder i Aclima AS, Hans Petter Jacobsen. «Samarbeidet med Lars Monsen er ypperlig. En bedre tester og videreutvikler av undertøy for frilutftssegmentet skal man lete lenge etter. Monsen er opptatt av praktiske detaljer og brukervennlighet, og dette kommer godt til uttrykk i vår nye serie Anárjohka».

Lars Monsen er stolt av sine aner i nord. Han har derfor insistert på at all tekst på plaggenes esker og hang-tags skal være på både norsk og samisk.

Lars Monsen Anárjohka-kolleksjon vil være i salg fra uke 47. Se www.aclima.no for ditt nærmeste utsalgssted. For ytterligere informasjon, kontakt vår markedsavdeling v/ Lars Eivind Johansen. ! Telefon: 971 61 182. E – post: lars@aclima.no.

Øvre Anárjohka nasjonalpark er en norsk nasjonalpark som ligger sørøst på Finnmarksvidda; langs elven Anárjohka. Anárjohka er ei elv som sammen med to tilstøtende elver danner grensen mellom Lappland i Finland, og Finnmark fylke. Elva er 152,9 kilometer lang, og den har sitt utspring ved Lulit Bissovárri i Kautokeino, lengst sør på Finnmarksvidda. Anárjohka er et av Lars Monsens favorittområder i Finnmark.

Aclima AS har vært i familien Johansens eie siden 1939. I tre generasjoner har Aclima vært en viktig og kompetent norsk tekstilprodusent. Vår visjon er å få flere til å trives utendørs: – gjøre det godt å være ute!

 

Vis mer

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar

Close