Kjære abonnenter

Tidene forandrer seg, og det må også bladet Hundekjøring. Vi har ikke økt prisene på abonnementene på seks år. I denne tiden har kostnadene til å lage og sende ut blad, vokst betraktelig. I tillegg retter både lesere og annonsører seg mer og mer mot nettet. Derfor må vi gjøre noen endringer.

Bildet: Vi prøver av og til å vise fram bladet i nye sammenhenger. Her er vi en del av standen til Naturmagsinet/lavvoutleie.no på Hadelandmessa i høst. Foto: Monica Celius

Fra lederen i nummer 6 2013:

Vi beholder abonnementsprisen på kroner 480 for ett år, men fra 2014 vil det komme fem utgaver i stedet for seks utgaver i året. Dette vil vi kompensere med ved å lage fyldigere utgaver i vintersesongen, samt at vi i større grad lager egne saker til nettsiden. Mange har sikkert allerede fått med seg at våre nettsider har blitt betydelig mer innholdsrike og oppdaterte den siste tiden. Vi har fått ny nettredaktør, Barry Siragusa, og hans målsetning er at hundekjøring.no skal være et sted hvor kunnskap og informasjon om blant annet løp, helse, utstyr, turer, og trening kan samles, og være tilgjengelig for alle. 

– Jeg vil at hundekjøring.no skal være stedet for alle som vil lære noe, eller lære bort noe, sier han.  

Alt i alt er det altså ikke sikkert at du som leser mister noe særlig, men bladet sparer endel utgifter og arbeid ved å velge denne løsningen. Vi håper selvsagt at ingen velger å si opp av denne grunn – vi setter enormt pris på, og er absolutt avhengige av, de abonnentene vi har.

Vi – Norges hundekjørere – er et lite miljø, og vi ville ikke klart å opprettholde et uavhengig blad uten bidrag fra dere lesere. Bladet er et dugnadsprosjekt, og det betyr at det er opp til deg – miljøet – alle hundekjørere i Norge – hva bladet skal fylles med. Synes du for eksempel at vi skriver for lite om nordisk, sprint eller turer? Da er vår oppfordring: send inn tekst og bilder fra neste arrangement eller tur du skal på, eller snakk med noen i ditt miljø som du tror kan bidra. Nesten alt av saker som sendes inn til bladet kommer på trykk.

Vi oppfordrer også alle som har noe på hjertet om bladet, sporten, etikken, trening eller noe helt annet, til å være med på diskusjonene på våre Facebook-sider.

red

Vis mer

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar

Sjekk også

Close
Close