Mediesjef ansatt i Femundløpet

John Harald Knutsson, tidligere medarbeider i Hundekjøring, er ansatt som media- og markedssjef i Femundløpet AS.

Av Monica Celius. Bildet: John Harald Knutsson hjemme på tunet i Hurdal, sammen med hunden Mille. Foto: Carl Cristian Lein Størmer

I motsetning til Finnmarksløpet, har ikke Femundløpet hatt noen i full, fast stilling i mediefunksjonen tidligere, men nå skal det satses mer på kommunikasjon og utvikling av løpet. Knutsson blir ansatt i full stilling, og starter for fullt på nyåret.

John Harald Knutsson er for mange i miljøet kjent som medarbeider i bladet Hundekjøring, der han har vært del av redaksjonsgruppa, og skrevet en rekke saker. Knutsson har også lagt sin hånd på flere av designelementer i bladet. Nå blir det altså mer medie-hundekjøring på karen, som tidligere har erfaring fra lignende arbeid innenfor snowboard, blant annet.

Vi spør Knutsson om hans ambisjoner med jobben.
– Jeg er forsiktig med å flagge voldsomme ambisjoner og store ord før jeg er i gang, men jeg tror man med noen smarte grep og masse hardt arbeid kan løfte Femundløpet enda noen steg videre. Det er bare tiden og veien til årets løp, så fokuset nå er på å gjøre det best mulig. Så starter arbeidet for fullt mot 2015, sier Knutsson, som allerede er på plass på Røros.

Teksten fortsetter under bildet

JHK.jpg

Organisasjonen i Femundløpet sammen på Malmplassen, Røros, tidligere denne uken. Fra venstre: Nyansattvmedia- og markedssjef John Harald Knutsson, daglig leder Vanessa Quinche og administrativ assistent Elisabeth F. Barø. Foto: Ola Dragmyrhaug

Noe av det Knutsson får ansvaret for er, fritt etter stillingsutlysningen: Styrke nærheten til nasjonale og lokale mediebedrifter slik at de ønsker å vise fram den fantastiske konkurransen – og reisen – som sledeløpet er. Skape mediebegivenheter rundt alle deler av løpet i nye mediekanaler. Bidra til at Femundløpet gir opplevd verdi tilbake til sponsorer, og i tillegg utvide sponsorgruppen. Løfte Femundløpet videre – til glede for alle, om de deltar, er frivillige eller tilskuere. Skape enda mer verdi og opplevelse på løpets ferd gjennom alle de 8 kommunene.

Vi takker John Harald for innsatsen i bladet Hundekjøring, og ønsker han lykke til i den nye jobben.

———————-
John Harald Knutsson (f 1972)
Utdannet ved Statens Kunstakademi i Oslo. Bosatt i på et småbruk i Hurdal med en liten trekkhundkennel, sammen med kone og en sønn.

Tidligere jobber/engasjementer:
– International Brand Manager for Bataleon Snowboards.
– Kommunikasjonsansvarlig i The Oakley Arctic Challenge.
– Arrangement- og sponsoransvarlig i Norges Snowboardforbund.

De siste årene har John Harald drevet som frilansskribent, rådgiver og designer med kunder som D2, Ultrasport, Playboard, Hundekjøring, Snowboard VM 2012, The Arctic Challenge, Jazzmontør, Medietilsynet og Greencube Management. I høst har han hatt engasjement som ansvarlig redaktør for brettsportnettstedet Tacky.no.

Vis mer

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar

Close