Nummer 4 2015: Tro og ydmykhet

I denne utgaven starter vi opp med en ny spalte: Spann og samliv, serien om trening fortsetter og i artikkelen «Slik tar du vare på trekkhunden» gir terapeut og massør gode råd. Pluss mye mer.

Utgavens leder

Hund, håp og herlighet

Dette er en utgave full av kjærlighet, omsorg, barn og valper. Viktige ingredienser i de fleste hundekjøreres liv. Så viktig – og vanskelig – at vi nå starter et nytt tilbud, samlivshjelp for hundekjørere,  i form av spalten «Spann og samliv», signert Carsten Blom Ruud. Han vet hva han snakker om.

Jan vidar Dahle fortsetter serien om trening, og denne gangen handler det om hvordan man bør være innstilt, motivert og lærevillig for å bli en god hundekjører. Han tar blant annet for seg empati, omsorgsevne, gjennomføringsevne og, ikke minst, selvinnsikt.

I artikkelen «Slik tar du vare på trekkhunden» inervjuer Therese Norman Andersen terapeut og massør Carmen G. Kadim. Her er det mye å lære om restitusjon, forbygging og behandling av skader.

Sommeren er over, og vi har plukket med oss noen vakre minner. Som valpebildene til Per Sverre Simonsen, sommercampen for barn i Tsjekkia og topptur på Svalbard. Trekkhund kan være moro også på den varmere siden av året.

red

Vis mer

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar

Close