Nummer 5 2012 – Rankingvinnerne

Presentasjon av Norgesrankingen og intervju med vinnerne, Robert Sørlie og Elisabeth Edland, er  hovedsak. – Alt dreier seg om konkurransekjøringa, sier de begge. Men du finner også mange andre gode saker i denne utgaven.

LANSERINGSTILBUD: Bestill abonnement nå og få med nummer 5 på kjøpet. Tilbudet gjelder fram til mandag 1. oktober. Alle nye abonnenter får også tilsendt en flott pakksekk.  

 

I sak «Menneskene bak mål» har vi sett på noen litt mindre løp, som i hovedsak arrangeres av frivillige. Hvordan får de det til? Hvorfor orker de? Skrevet av Johanne Sundby.

Reidar Stenmark valgte denne sommeren å ta med helle spannet på sommerferie. Det viste seg å bli en flott opplevelse. Les «Sommerferie med hundespann«.

I 2008 holdt han på å vinne Finnmarksløpet. Året etter møtte han veggen og solgte en del av hundene, men beholdt grunnstammen – til senere. Nå er Stein Håvard Fjestad tilbake på sporet. Intervuet av Marit Amundsen.

Inger-Marie Haaland er mangeårig vinner i langdistanse. I «Leder på toppnivå med 14 medarbeidere i teamet» tar hun opp temaet lederskap.

Albert Lewis er fotograf og har gitt ut boka «Born to Run» med portretter av Iditarod-hunder, og deres eiere. Vi har vært så heldige å få trykke noen av bildene.

«Xylitol – naturlig farlig for hunden«, er skrevet av Lise von Krogh. Om hvor mye og hvor skadelig dette stoffet kan være.

Geir Wiik har skrevet innlegg med spørsmålet: «Er tiden inne for seeding i langdistanse?«

Sledepresentasjon. Utstyrstips. Quiz. Faste spalter mm.

Vis mer

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar

Close