Nummer 5 2013 – Ungdom på startstreken

Vi har snakket med fire unge, håpefulle hundekjørere: Oda Ingstad, Augustus Moltubakk, Anette Børve Hernes og Hilde Engmark Lunde. Du kan få gode tips til ski/snørekjøretur Gjøvik – Oslo. Vi har reportasje fra Songatreffet, utstyrstips og -tester, og bokomtale av «Villmarksjenta», blant annet.

Utgavens leder:

Hundekjøringens fremtid

Vi har tatt en prat med et knippe unge hunde-kjørere. De har kastet seg inn i en krevende gren, og på ulike måter funnet løsninger som gjør det mulig for dem å være aktive uten å knekke nakken. For de fleste unge handler det om å ha noen etablerte å støtte seg til.  

Denne utgaven av hundekjøring har mye hyggelig og lett stoff – denne gangen har vi ikke de dyptgående og analyserende sakene. Hverken etikk eller politikk. For av og til må man ha et hvileskjær. Akkurat som med bikkjehobbyen: ikke alltid seriøst og målrettet. Av og til kan man møtes bare for å kosekjøre og være sosial.

Men noen er litt merambisiøs enn andre, så da kan kanskje vår turtips-sak, om snørekjøringstur fra Gjøvik til Oslo, være til inspirasjon. Eller man kan la seg imponere over Maria Grøntjernet som gikk Norge på langs om 16-åring, stort sett bare fulgt av hunden Vega. 

Vi fortsetter fotokonkurransen. Der har vi fått inn mange flotte premier, så det er bare å svinge med linsa og sende inn. Vi starter også en ny kampanje, med introduksjonsgaver til alle nye abonnenter. 

red


Vis mer

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar

Close