Nye nettsider

Det tok sin tid dette, men nå er vi oppe og nikker. Hundekjøring.no er på plass. Hundekjørere er kanskje ikke de mest trendy folka, men selv vi har fått det med oss nå, internettet er kommet for å bli.

 

Tekst og Foto: John Harald Knutsson

Joda vi er i gang. For dere som har fulgt ekstra godt med så vet dere at vi har snakket om dette lenge. Det har vært en tornefull ferd med bomturer, famling i blinde og stanging av hoder mot vegger. Frustrasjon og forbannelser og det som verre er. Eller nå drar jeg kanskje litt på, men det har altså ikke gått helt knirkefritt. 

 

Men så traff vi webmesteren og med deres hjelp klarte vi til slutt å få i havn en nettside vi er veldig godt fornøyde med. Her på www.hundekjøring.no vil vi kunne by på nyheter, lettbeint underholdning, tungt fagstoff og rikholdige billedgallerier. Den saken vi er mest fornøyde med nå innledningsvis er den fantastiske kalenderen. Her kan du holde deg oppdadert på alt som skjer i Hundekjørerdammen fra dag til dag og uke til uke. Ellers har vi funnet frem noen perler fra gamle nummer av bladet til glede for nye lesere. Vi har også forhørt oss litt rundt de siste utviklingene på terminlistefronten.

 

Så vil vi bare si at dette selvsagt er starten. Vi lanserer nå, men det kan fortsatt finnes noen små bugs i systemet, litt småfeil her og der. Skribenter eller fotografer som ikke er blitt behørlig kreditert og så videre. Finner dere feil så er det et skjema på KONTAKT OSS der dere kan sende oss en melding. Har dere noen punkter til kalenderen så gi oss info om dette. Ellers så er det mulig å kommentere saker rundtforbi. Vi regner med at hundekjørere holder en anstendig tone i diskusjonene og bregrenser mengden konspirasjonsteorier enten de dreier seg om World Trade Center 7 i New York eller Eurabia.

 

Så det var det. Enjoy!

 

Vis mer

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar

Sjekk også

Close
Close