Ralph Johannessen i nytt teamarbeid

Ralph Johannessen, Eileen Strøm, Sven-Erik Gullbekk og Frode Wang har startet Team Bergvang. Samarbeidet er langsiktig, men for sesongen 2013/14 er Iditarod hovedmålet. 

Av: Barry Siragusa. Foto: Team Bergvang

 

tTeam_Bergvang.jpg
Team Bergvang: (fra høyre) Frode Wang, Ralph Johannessen, Eileen Strøm og Sven-Erik Gullbekk

Det er heftige tider i Norges hundekjøringsmiljø. Ikke minst blir det spennende å se hvor mange nordmenn som skal over og kjøre Iditarod i 2014. Et av de store navnene som står på listen er Ralph Johannessen, som nå er med i Team Bergvang sammen med Eileen Strøm, Sven-Erik Gullbekk og Frode Wang. De fire jobber hardt og målbevisst for å komme seg over dammen til vinteren. 

Strøm jobber med å lage en sponsorpakke som kan sendes ut, samt med å gjøre ferdig nettsiden teambergvang.no
– Det er en stor jobb men jeg syns det er veldig spennende, sier Eileen Strøm på telefon.

Vi spør henne om hvordan de kom på ideen å lage Team Bergvang, og hvordan de bestemt hvem som skulle få være med i teamet.
– Bergvang er hjemme til meg og Sven-Erik og det er muligheter for foredrag og å prøve hundekjøring her på Bergvang. Så det er jo en av grunnene til teamwork. Det ble da naturlig at teamet fikk navnet Team Bergvang.
Frode Wang er med fordi han er avlshjernen bak mye av hundene som går på Ralphs sitt spann, og de har samarbeidet om avl i mange år. Han liker ikke å skryte av seg selv, men vi er glad for at han er med. Sven-Erik er en av dem som trener bikkjene, sier Strøm.

Vi ringte Ralph Johannessen for å få hans meninger om planene for Team Bergvang.
– Hovedmålet for sesongen er selvfølgelig Iditarod. Alle andre løp skal være treningsløp for oss. Frode Wang og jeg skal kjøre to spann gjennom Femundløpet og så plukker jeg ut de beste til Iditarod. Team Bergvang er et langsiktig samarbeid, ikke bare for Iditarod 2014. Men, nå fokusere vi bare på i år, sier Johannessen. 

Vi spurte om det bare er hans bikkjer som er med i trening til iditarod.
– Nei, jeg har i hvertfall seks stykker fra andre som sikkert skal være med.

På nettsida til Team Bergvang er det informasjon om samarbeidet, og profiler av menneskene og de firbeinte som er med teamet.

Vis mer

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar

Sjekk også

Close
Close