Nytt belte på vei fra Non-stop Dogwear

«Ferd» kaller produsenten sitt nye produkt, og selv om de har laget belter tidligere så er det flere vesentlige forbedringer på dette beltet som kommer i salg nå i august. Hundekjøring har fått tatt produktet i nærmere øyesyn og det virker svært lovende.

 

Sebastian Plur Nilssen, produktutvikler hos Non-stop Dogwear

– Det største endringen er nok at den er formstøpt og sitter dermed mye bedre inntil kroppen og gir bedre støtte og demper bedre opp for rykk mot ryggen, forklarer Sebastian Plur Nilssen som er produktutvikler hos Non-stop Dogwear på Brøttum.

I tillegg er det kroker til pulk, festestropper til å ta under lårene og spennene er gjort av aluminium.

– Dette garanterer vi at ikke går i stykker, sier Plur Nilssen. Beltet kommer i tre størrelser. Small som er en liten damestørrelse og opp til Large som går til en stor mann.

Det er også lagt på en hempe som gjør at det er lett å feste et lengre sammenrullet tau. Fint om du bruker lang line når du går tur og så trenger å feste det mens hunden er løs. Vi tror dette beltet vil bli svært populært blant turfolk, pulkkjørere samt mosjonister og barmarksutøvere. Nettopp allsidigheten tror vi i Hundekjøring vil gjøre at mange anskaffer seg et nytt belte i august.

– Prisen for selve beltet blir 999 kroner, sier produktutvikleren som ser frem til å få varen ute i butikkene. Prisene er gitt til Hundekjøring med forbehold om endringer.

Sigbjørn Kristiansen Næss stilte mer enn gjerne opp som modell for Hundekjøringsleserne.

Det er også mulig å kjøpe en veske i tillegg, og skal du bruke belte som et turbelte eller løpebelte så kan det helt klart anbefales. Den er solid med stive vegger noe som gir økt beskyttet for innholdet du velger å ta med deg. Selvsagt er hele beltet i vannsikkert stoff, solide sømmer og gode festeanordninger.

Vesken har eget rom for flaske og uttak på toppen av lokket for hodetelefoner dersom du ønsker det, og den er enkel å få av og på belte. Prisen for denne delen er ventet å ligge på 499 kroner.

Hundekjøring har fått kjenne og teste beltet. Det hele virker solid og fast, samtidig som det fremstår mykt nok til å føye seg etter kroppens bevegelser. Skal du ut med en eller to hunder så er dette godt alternativ for å gi både deg selv og hunden større bevegelsesfrihet.

Bildet på toppen er en bildekarusell med flere bilder av produktet.

Vis mer

Knut Sandersen

Nettredaktør og markedssjef for Hundekjøring, med tyve års erfaring fra nyhets- og sportsjournalistikk.

Relaterte artikler

Close