Poter mot kreft

Innsamling til forskning på kreft hos mennesker og dyr

Poter mot Kreft, som drives av undertegnede Knut Sandersen, startet en innsamlingsaksjon denne uken.

I samarbeid med langdistansekjøreren, Jan Kåre Heiberg, så samler vi inn penger til kreftsaken. Han har en kona som er rammet av kreft, og har startet opp «Innsamling over vidda», og hvor Poter mot kreft vil gi et større beløp når det nærmer seg Finnmarksløpet. Alt etter hva vi klarer å få inn.

Selv har jeg opplevd å miste moren for tre år siden i kreft, og jeg har også opplevd i likhet med mange andre å miste en hund til denne forferdelige sykdommen. Derfor ønsker jeg å samle inn penger og fordele dette på forskning både hos mennesker og dyr.  Når det gjelder forskning hos dyr så har vi kontakt med grupper i inn og utland, og vi vil holde dere oppdatert om hvilke prosjekter som støttes gjennom www.potermotkreft.no og på sosiale medier.

Til å begynne med så er det salg av armbånd, men vi er også i gang med å finne frem til flere produkter som har verdi for hundeeiere. Salget vil foregå utover hele sesongen, og vi skal forsøke å få til et samarbeid med flere løp slik at vi kan ha stand der. I tillegg kommer det flere intervjuer på vår Facebookside og på Instagram.

Poter mot kreft kjøres i samarbeid med Menglød AS som har stilt kontorer, gratis fakturering og regnskapsføring, lager og en del profileringsutstyr tilgjengelig. Alt for å holde kostnadene nede slik at mest mulig går til formålene.

Har du anledning og lyst til å være med å støtte prosjektet, så kan du via VIPPS gå inn å kjøpe båndene. Du velger da KJØP OG BETAL og søker opp Poter mot kreft eller bruke 536848 som er nummeret til aksjonen. 

Vis mer

Knut Sandersen

Nettredaktør og markedssjef for Hundekjøring, med tyve års erfaring fra nyhets- og sportsjournalistikk.

Relaterte artikler

Close