Sesongens første «treningscamp»

Kokkos, åring med en forhåpentligvis lysende fremtid.

En liten sydenferie til Jotunheimens fantastiske Koldedalen sto på programmet sist uke, siden det samtidig ble arrangert Vinjerock for tolvte gang inne på Eidsbugarden. Altså både trening og festival i en smekk – helt suverent. Selvfølgelig, som ellers rundt i landet her, var det for varmt til å trene på dagtid, men på natta var det nede i 8-12 grader og det lot seg gjøre å ta noen korte turer.

Troja og Doffen koser seg.
Tig og Doffen , søskenkjærlighet.
Nome, tøffere enn toget.
Nome og Monsen – det er gutta krutt.
Rocky Balboa, ser tøff ut men skinnet bedrar VELDIG.

Gaute å Trine (G&T) var de heldige som tok med seg hundene på tur hit. Marthe og jeg hadde som mål, på grunn av Marthes tilstand, bare om å komme oss en tur opp for å hilse og det klarte vi fra torsdag til lørdag. Den jenta slutter aldri å imponere.

Tilbake til de firbeinte som også er helt kokkos om dagen. Det er så mye energi i flokken og vi skulle gjerne hatt noen kaldere dager så vi kunne trent hjemmefra, men med 30 grader på dagen og 18-19 om natta så kan man jo bare drømme om det. At ATV’n burde bindes fast med tolv ladde hunder forran fant Gaute kjapt ut, og vi fant i tilegg ut at å ikke sette på 4wd’n så den triller tyngre var også litt dumt.

Det ble tre turer disse dagene og det er tre mer enn vi hadde fått til her hjemme så vi er fornøyde med det. Nå er gjengen hjemme igjen og som de firbeinte sier : Borte bra men Engen best, det er her vi trives både hund og hest ;).

Nå må vi prøve å få bygd ferdig de siste hundehusene fra Kent Birkeland, kjørt på grus i hundegården og gjort ferdig småplukk før sola går ned og alvoret starter. Det er uten tvil slik at når treninga kommer i gang for fullt så tar man seg ikke tid til alt annet man skulle gjort, og i tillegg må vi jaggu danse regndansen konstant før vi tørker inn hele gjengen .

Ha ei fortreffelig uke alle sammen så sjåast vi plutselig igjen 🙂

GOD SOMMER ????

Klikk på bildene for å se de i større størrelse!

Tagger
Vis mer

Relaterte artikler

Close