Skadet kjører – måtte til legen

Hans Petter Haugen før starten.

En av favorittene på F600, Hans Petter Haugen, har slått hodet i ett tre, og er nå hos legen.

Av Marit Beate Kasin

Handler Jørn Opheim steller for øyeblikket bikkjene til Haugen inne på sjekkpunkt Orkelbogen 1.

– Hans Petter Haugen hadde en hund i sleden, som han hadde fokus på, og han så ikke treet før det var for sent. Han fikk seg en smell i hodet, og måtte nå til legesjekk.

Opheim forteller at det er gitt tillatelse fra TD til at han kan stelle hundene, mens Haugen sjekkes av medisinsk personell.
Om han er frisk nok til å fortsette, vil han ha mulighet til å gjenoppta konkurransen. Jeg håper det går vegen, og at Haugen fortsetter, sier Opheim.

Før start sa Haugen at han hadde hatt en krevende treningssesong, med dårlige forhold hjemme, men at han likevel hadde troen på spannet.
–Ambisjonene mine er å være med å konkurrere om topp 10 plassering. Jeg synes selv at spannet er bedre enn i fjor, men det er først når jeg har kommet i gang i løpet at jeg vil se svaret.

På veg inn til Orkelbogen 1 hadde han den raskeste tiden, og kom inn på femte plass.
– Det er utfordrende for meg å kunne delta i langdistanse i utgangspunktet da jeg er i full jobb og har familie med to unger. Værforholdene denne sesongen har ikke akkurat gjort det enklere. Men jeg føler at jeg har fått den treningsmengden som er nødvendig for å kunne konkurrere, sa Haugen før start.

Tagger
Vis mer

Relaterte artikler

Close