Spann & samliv: Kjæreste søkes

«Jeg vil anbefale å søke en dame på nettet for å få litt trening. Der finnes det mange gale kvinner og menn, så det er sikkert mulig å finne en som du kan ha som pausefisk i en periode» skriver Carsten.

Spann & samliv skrives av Carsten Blom Ruud. Tegning av Øyvind Tingleff

Spørsmål: Jeg er en ung mann på 25 år som bor i en liten bygd, innerst i en blindvei. Jeg bor ikke så langt fra mamma, men har eget hus og 6 sledehunder. Det har nok vært litt tynt med damer i livet mitt hittil. Min mor har alltid sagt at den rette nok dukker opp en dag, men nå har jeg begynt å tvile. Jeg ønsker meg ei jente som jeg kan dele interessen for hundekjøring sammen med, og som kommer godt overens med min mor. Finnes hun, og er det håp for en som meg?

Hilsen Magnus

Svar: Moren din vil deg alt vel, men jeg tror at hvis du sitter rolig og venter på at drømme­damen dukker opp, kan det lett bli det vi på Hadeland kaller vinterarbeid. Det er sikkert fornuftig å vente litt før du utvider hundeholdet. Damegreier tar tid og krefter. Du er for lengst kjønns­moden, så nå er det viktig å komme i gang før motløsheten tar overhånd. Du trenger først og fremst erfaringer med andre kvinner enn moren din.

Det er ikke nødvendig å bli en god langdistansekjører for å dra damer, selv om det selvfølgelig vil være et fortrinn. Prøv og hold litt orden i huset, bruk vaskemaskin, dusj og se sånn noenlunde velstelt ut. Da vil du ha et fortrinn framfor flere mannlige hundekjørere som også er på damejakt.

Det er ikke nødvendig å bli en god langdistansekjører for å dra damer, selv om det selvfølgelig vil være et fortrinn.

Dette kan ta litt tid, så jeg vil anbefale å søke en dame på nettet for å få litt trening. Der finnes det mange gale kvinner og menn, så det er sikkert mulig å finne en som du kan ha som pausefisk i en periode. Søk gjerne en litt eldre lett alkoholisert dame med store bryster og lange omsorgsfulle armer. Hun vil kunne gi deg varme, samspillserfaringer på mange plan og innsikt i mangfoldet i den kvinnelige psyken. Jeg tror det kan være lurt å holde moren din litt utenfor dette prosjektet i utgangspunktet. Hvis det skulle vise seg at det blir krevende å få henne ut av huset, kan du litt forsiktig legge problemet fram for moren din. Da er dama garantert ute av huset i løpet av svært kort tid.

Du kommer forhåpentligvis ut av dette prosjektet uten betydelige fysiske eller psykiske skader, og du bør nå være klar for jakten på den store kjærligheten.

Det er god rekruttering av kvinnelige hundekjørere i dag. Det er mulig det kan være smart å luske litt rundt på folkehøgskoler med hundekjørerlinje litt ut på vårparten. Kanskje er det mulig å kapre en som handler og som ikke har for store materielle krav.

Hva med en nyutdannet kvinnelig veterinær? Hun vil antagelig økonomisk gå i pluss. Du må unngå at hun blir løpsveterinær. Det er like risikabelt som å la en kone med sangstemme begynne i blandet kor. Enten forsvinner hun da med en tenor som har sunget i Sølvguttene tidligere, eller med selve dirigenten.

Først ville jeg nok se meg godt om i nærmiljøet. Kanskje vil du oppdage en snill jente der som er glad i dyr. Hvis du opplever at hun er litt stille og underdanig, har du vært særdeles heldig. Hun vil nok aldri bli noe lederemne, men det skal du bare være glad for.

Lykke til!

CARSTEN

Har du et samlivsproblem du vil at Carsten skal hjelpe deg med?
Da kan du sende inn ditt spørsmål til: carsten.blom-ruud@live.no

Tagger
Vis mer

Relaterte artikler

Close