TrekkNytt #10 med Sørlie, Matheson og Reitan!

Robert Sørlie, Ben Matheson. Vebjørn Aishana Reitan – snakk om gjesteliste! Femundløpet, Iditarod og Yukon Quest er naturlige samtalepunkter når vi inviterer til en ny sending fra TrekkNytt.

Robert Sørlie fra fjorårets Snørokk, og for anledningen iført kondomdrakt for sprintetappe. (Foto: Knut Sandersen)

Robert Sørlie (60), kongen av Femund, vant for tolvte gang i Femundløpet og her forteller han om sitt vei mot gullet i F600.

Det har vært veldig mye uro i og rundt Iditarodorganisasjonen dette året. Ben Matheson er journalist fra Alaska som har fulgt dette løpet meget tett i mange år, og som også står bak podcasten Iditapod som sendes under løpet. Hør hans syn på det som har skjedd og skjer rundt det legendariske løpet.

Link til Iditapod på iTunes og SoundCloud

Vebjørn Aishana Reitan ble beste rookie i årets Yukon Quest og endte tilslutt på en fjerdeplass. Vi har snakket med 21-åringen som har drevet med hundekjøring siden han var fire år, og hører hans opplevelse av det 160 mil lange løpet.

Vi høres!

Programleder: Knut Sandersen

Du kan også høre TrekkNytt på mobilen din. Har du iPhone eller iPad kan du gå inn på podcastknappen på mobil eller nettbrett og søke opp TrekkNytt. Husk og abonner slik at du får varsler om nye sendinger, og gjerne gi oss en rating. Det gjør at hundekjøringssporten vises bedre. 

Har du andre telefoner med Android kan du laste ned SoundCloud gratis og søke opp TrekkNytt der. Husk og abonner så får du varsel om nye sendinger. 

Har du forslag til gjester eller team? Send meg gjerne en melding på Facebook eller en epost til knut@hundekjoring.no

Tagger
Vis mer

Knut Sandersen

Nettredaktør og markedssjef for Hundekjøring, med tyve års erfaring fra nyhets- og sportsjournalistikk.

Relaterte artikler

Close