TrekkNytt #11 med Jøldal, Wolf Mølmen og Kaltenborn

Da er vi klar med en ny episode av podcasten vår! Jo Jøldal, Sissel Wolf Mølmen og Magnus Kaltenborn er gjester og vi kommer inn på tema som dyre fjøslykter, snøras og Iditarodforberedelser.

Jo Jøldal kom inn med den røde lanternen som viser at han er sistemann i sporet. Hvordan jobber han mentalt når han er i den posisjonen?

Sissel Wolf Mølmen hadde en litt i overkant spennende oppkjøring til årets Alpine Trail. Hun forteller hvordan hun opplevde døgnene da hun var innestengt med snøras på alle kanter. Videre retter vi fokuset på Norway Trail som starter mandag 5.mars.

Magnus Kaltenborn stiller til start i årets Iditarod. Canadisk flagg på brystet men med et norsk hjerte. Han forteller litt om sine forberedelser til det store løpet.

Vi høres!

Programleder: Knut Sandersen

Du kan også høre TrekkNytt på mobilen din. Har du iPhone eller iPad kan du gå inn på podcastknappen på mobil eller nettbrett og søke opp TrekkNytt. Husk og abonner slik at du får varsler om nye sendinger, og gjerne gi oss en rating. Det gjør at hundekjøringssporten vises bedre. 

Har du andre telefoner med Android kan du laste ned SoundCloud gratis og søke opp TrekkNytt der. Husk og abonner så får du varsel om nye sendinger. 

Har du forslag til gjester eller team? Send meg gjerne en melding på Facebook eller en epost til knut@hundekjoring.no

Tagger
Vis mer

Knut Sandersen

Nettredaktør og markedssjef for Hundekjøring, med tyve års erfaring fra nyhets- og sportsjournalistikk.

Relaterte artikler

Close