TrekkNytt #12 med Friid Fladeby, Andersen, Aaseby og Ulsom

Arrangørsvikt i Italia, medaljefest, kneskade og to herrer som straks skal i gang med hver sine oppgaver i hvert sitt løp. Det er litt av innholdet i en ny sending fra TrekkNytt. Vi høres!

 

EM i Italia er over, og vi får besøk av to som var tilstede på den norske medaljefesten. Lotte Friid Fladeby er generalsektretær i Norges Hundekjørerforbund og hun fikk mye å glede seg over som norsk lagleder. Men det er ikke helt uten malurt i begeret, for hun reagerer over slett italiensk arrangørarbeid.

Eira Aaseby forsvarte sin tittel på 4-spann fellesstart, til tross for å en meget uheldig start på mesterskapet. Hør hun fortelle om uhellet og om sitt gulløp og kampen mot mesterskapets store seniorrookie André Boysen Hillestad. Unggutten som på sin side tok to EM-sølv.

Det er straks klart for Finnmarksløpet, og presseansvarlig Trond Anton Johansen forsikrer oss om at alt er klart til den store løpsfesten. I tillegg blir det en aldri så liten titt inn i den berømte glasskulen.

Iditarod starter fredag, og denne ukens Iditarodgjester er Joar Leifseth Ulsom. Med sterke prestasjoner de foregående årene er han trolig det sterkeste norske kortet i dette sagnomsuste løpet.

Vi høres!
Programleder: Knut Sandersen

Du kan også høre TrekkNytt på mobilen din. Har du iPhone eller iPad kan du gå inn på podcastknappen på mobil eller nettbrett og søke opp TrekkNytt. Husk og abonner slik at du får varsler om nye sendinger, og gjerne gi oss en rating. Det gjør at hundekjøringssporten vises bedre.

Har du andre telefoner med Android kan du laste ned SoundCloud gratis og søke opp TrekkNytt der. Husk og abonner så får du varsel om nye sendinger.

Har du forslag til gjester eller team? Send meg gjerne en melding på Facebook eller en epost til knut@hundekjoring.no

 

Tagger
Vis mer

Knut Sandersen

Nettredaktør og markedssjef for Hundekjøring, med tyve års erfaring fra nyhets- og sportsjournalistikk.

Relaterte artikler

Close