Norgesrankingen 2015 er klar

Alle resultatene i gjeldende langdistanseløp for 2015 er nå lagt inn i rankingen. De viser forventede rangeringer, men også noen overraskelser.

Av Monica Celius. Foto: Finnmarksløpet/Elisabeth Bergquist

Ralph Johannessen stikker av med seieren i årets Norgesranking i åpen klasse. Seier i Gausdal maraton 300, femteplass i Mush Synnfjell og en andreplass i Finnmarksløpet gjorde utslaget, med 814 poeng. På andreplass kommer ikke overraskende Sigrid Ekran med 520 poeng. Hun har kun kjørt to gjeldende løp i år, og har derfor ikke kunne samle like mange poeng. På tredjeplass kom Kristoffer Halvorsen, med fire løp og 477 poeng.

I begrenset klasse troner igjen Elisabeth Edland på topp med 428 poeng. Seieren i Finnmmarksløpet ga henne 300 poeng. På andreplass kom Jørn Sødahl Kvam med 365 poeng, og på tredje Hilde Askildt med 354. Alle tre har kjørt to gjeldende løp denne sesongen.

I juniorklassen ble det Elisabeth Uglebakken som stakk av med seieren, med tre gjeldende løp og 136 poeng. Anette Børve Hernes og Ella Åsheim deler andreplassen med 120 poeng, og ett løp hver.

Hele Norgesrankingen finner på her.

Vis mer

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar

Close