Pressemelding: Ny hovedsamarbeidspartner for Femundløpet

Rendalsmat ny hovedsamarbeidspartner for Femundløpet

Rendalsmat12.jpg

 

Ikke før var nystiftede Rendalsmat etablert på Åkrestrømmen, så går de offensivt ut og innleder et treårig samarbeid med Femundløpet. Side om side med løpets andre hovedsamarbeidspartner RørosBanken vil de bidra til videreutvikling av fjellregionens største, internasjonale idrettsarrangement.

 

– Vi er svært fornøyde med avtalen med Femundløpet, uttaler styreleder i Rendalsmat, Terje J. Wulf. Rendalsmat og Femundløpet har felles interesse i å utvikle og promotere regionen nasjonalt og internasjonalt, og legger ikke skjul på at han gleder seg til å se Rendalsmat-logoen smykke Kjerkgata i Røros, og på de øvrige sjekkpunktene. – Femundløpet framstår som profesjonelle i både organisasjonen og hvordan de bidrar til promotering for sine samarbeidspartnere.

 

Lederteamet i et hundespann går i front, finner sporet og brøyter vei om nødvendig. Med Rendalsmat og RørosBanken i front av Femundløpspannet har arrangementet nå et lag som både er progressive i front og robuste i bredden. Å være en aktør i utviklingen av fjellregionen er viktig for Femundløpet, men like viktig er det naturligvis å være i front av utviklingen av sporten. Hundevelferd, rekruttering, juniorsatsning, kompetansehevning, bredde og elite. Rendalsmat vil være en viktig bidragsyter for å sikre løpets satsning fremover. Sammen vil man med dette stå enda bedre rustet for å markedsføre regionen som en spennende destinasjon.

 

Styreleder i Femundløpet Thomas Breen er selvsagt svært fornøyd med avtalen:

– Femundløpet har med dette to hovedsamarbeidspartnere med felles og lokalt forankret verdigrunnlag. Det handler om forutsetninger knyttet til det stedegne, som naturen og folkene som bor her. Femundløpet er i likhet med Rendalsmat opptatt av å representere det rene og naturlige knyttet til naturen i regionen. Vi er i den regionen i landet som har høyest sysselsetting knyttet til matproduksjon og det var derfor naturlig å finne en samarbeidspartner nettopp i denne næringa. Det at vi nå har en hovedsamarbeidspartner på begge sider av fylkesgrensa befester det regionale perspektivet for Femundløpet.

 

Rendalsmat vil være en viktig aktør å utvikle flere spennende konsepter sammen med, både knyttet til løpet, sjekkpunktene og regionen forøvrig.

femundlogo.jpeg

Vis mer

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar

Close