Pressemelding: VOM DogRun

Bli med på tidenes første Vom Dogrun

Delta med hunden din og få en utrolig opplevelse på Ekebergsletta i Oslo. 11. oktober arrangeres Norges første løp der du og hunden din kan delta sammen.

VOM Dogrun

Vom Dogrun er åpent for alle, og det unike er at alle som deltar må ha med seg en hund. Det blir garantert mye liv på Ekeberg. Løypa går i vakre omgivelser, og du kan gå eller løpe, alene eller sammen med hele familien. Og naturligvis skal hunden være med.

Løypa er 3,5 km lang, med totalt 35 meter høydeforskjell. Du løper eller går forbi kjente steder som Skulpturparken, Hundesletta og Ekeberg gård.

– Vi ser at løping er svært populært i Norge, og vi ønsker å lage et alternativ til alle de som vil ha med seg sin firbente venn på noe som er litt utenom det vanlige. Derfor starter vi nå opp dette arrangementet, sier Roy Storli fra Vom og Hundemat. Sammen med Activity Group arrangerer han løpet Vom Dogrun i starten på oktober.

– Veldig mange har med hunden sin ut på tur, både når de går og løper. Dette arrangementet vil være en sosial og morsom happening for alle. Vi vet jo at hundeiere er stolte av hunden sin, og ønsker at hunden skal være med og oppleve. Da er Vom Dogrun midt i blinken for både å vise frem hunden, og kunne gi den en spennende opplevelse, sier Storli.

Det deles inn i tre distanser, hvor man kan delta alene eller hele familien sammen. Du kan gå på idealtid 3,5 km, du kan løpe 3,5 km på tid, eller du kan løpe 7 km (to runder) på tid. Det er premier til de beste i hver klasse. I tillegg deles det ut en goodiebag til alle deltakerne med blant annet t-skjorte og en godbit til både to- og firbente.

Mer informasjon om løpet finner du på www.dogrun.no

—————–

Kontakter

Arrangementsansvarlig: Geir Jarle, 992 67 692, geirjarle(@)activitygroup.no

Sponsorkontakt: Kent Gasmann, 938 13 879, kent(@)activitygroup.no

Presse og media: Eivind Bye, 901 16 646, eivind(@)activitygroup.no

 

Om Vom og Hundemat

Forenkle hundematkategorien ved å skape den – til enhver tid absolutt kompromissløse – beste hundematen uansett hundens alder, rase eller bruksområde.

www.vomoghundemat.no

 

Om Activity Group

Activity Group har etablert seg som en fremtidsrettet og ambisiøs aktør innen kommunikasjon og markedsføring på vegne av bedrifter, organisasjoner og andre, primært innen sport og aktiv fritid.

www.activitygroup.no

Vis mer

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar

Close