Ralph Johannessen til Iditarod i 2014

Ifølge en pressemelding sendt ut 20. februar 2013, har Ralph Johannessen og Inger-Marie Haaland planene klare: Det blir deltagelse i verdens lengste sledehundløp – The Iditarod Trail Sled Dog Race i Alaska – i 2014 og 2015.

Av: Monica Celius. Foto: Trude L. Paulsson

Ralph Johannessen (55) og partner Inger-Marie Haaland (51) i Team RIM vant Finnmarksløpet i 2009, 2010 og 2012, og i år gikk de til topps i Femundløpet. De har tilsammen 3 NM-titler i langdistanse. Om ikke lenge stiller Inger-Marie til start i Finnmarksløpet, og etter det, retter de blikket mot Alaska.

– Vi har et meget godt hundespann i flott utvikling som vi gleder oss til å jobbe videre med i sesongene fremover. Nå trenger vi nye mål og utfordringer, og da er det Alaska og toppen i Iditarod som gjelder, sier Team RIM, ifølge pressemeldingen.

I sesongen 2014 er det Ralph som skal stå på sledemeiene, mens Inger-Marie leder teamet som arbeider i kulissene. Påfølgende sesong bytter de roller, og Inger-Marie vil kjøre Iditarod 2015. Team RIM vil etter inneværende løpssesong arbeide uavkortet mot Iditarod-forberedelsene som vil være primærfokus de neste to årene.

 

Vis mer

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar

Close