TV2 sender ikke Femundløpet

Nina Skramstad. Foto: Alexander Galak/Femundløpet

Det blir ingen sendinger fra TV2 under Femundløpet 2018. Det åpner imidlertid opp muligheten for andre medieaktører.

 

TV2s sending av Femundløpet 2017 ble en suksess. 1,3 millioner seere så Femundløpet. Langdistanse sledehund idretten ble godt presentert og arrangørbyen i fikk en god synliggjøring av den fantastiske naturen og det å bo og oppleve friluftslivet i fjellregionen. Intensjonen har vært for begge parter at TV2 skulle sende Femundløpet 2018.

I dag mottok Femundløpet tilbakemelding fra TV2 om at de dessverre ikke har mulighet til å være med på prosjektet i 2018, og ønsker både deltagere og arrangør lykke til med et veldig bra arrangement. TV2 ønsker å komme tilbake til Femundløpet på et senere tidspunkt.

– Vi var veldig godt fornøyde med TV2s sendinger fra Femundløpet 2017, sier daglig leder i Femundløpet Jon Anders Kokkvoll og legger til at de fikk mange gode tilbakemeldinger fra TV-seere fra fjern og nær, lokalbefolkningen, samarbeidspartnere og utøvere.

– Vårt mål har vært å ha TV2 med  på laget også for løpet i 2018 . Når TV2 ikke finner kapasitet til å sende fra Femundløpet 2018 er det beklagelig, men vi kan ikke annet enn å ta det til etterretning. Det vil gi muligheter for nye løsninger. Femundløpet har fortsatt som mål at vi skal sette spor etter oss i positiv betydning. Planene må justeres noe og vi fortsetter forberedelsene til at det skal bli et godt sportslig og opplevelsesrikt arrangement i 2018, sier daglig leder i Femundløpet Jon Anders Kokkvoll.

Tagger
Vis mer

Knut Sandersen

Nettredaktør og markedssjef for Hundekjøring, med tyve års erfaring fra nyhets- og sportsjournalistikk.

Relaterte artikler

Close