Tysk-norsk duo leder Norway Trail

Andre dag av Norway Trail er over, og fortsatt leder den tysk-norske duoen Tom Andres og Sissel Wolf Mølmen løpet. Tre minutter og atten sekunder foran Egil Ellis.

Det skulle bli noen endringer på resultatlistene etter at den andre etappen var unnagjort. Andres og Mølmen kjørte igjen raskest av alle og økte dermed sin ledelse. Nå ligger de tre minutter og atten sekunder foran Egil Ellis og fire minutter og tretten sekunder for Martin Dickel på tredjeplass.

– Det ble et rent og raskt løp med en sterk avslutning, sier Mølmen som er glad for at hun klarte å holde på den rosa ledertrøyen til makkerens start i morgen.

Hege Ingebrigtsen hadde ikke helt dagen, men god tid i går gjør at Narviksdronningen holder på fjerdeplassen. Detlef Oyen fra Tyskland kjørte en sterk etappe i dag og gikk fra tiende til en femteplass.

I morgen er det to kortere etapper hvorav den første er på 35 km og starter klokken 10:00, mens etappe fire starter klokken 18:00 og er på 25 km. Været i morgen viser svak vind fra sør-sørøst og med temperaturer mellom -8 og -11. Litt snø er ventet på ettermiddagen.

Resultatene etter dag og etappe to av årets Norway Trail (klikk på bildet for å se det større)

Tagger
Vis mer

Knut Sandersen

Nettredaktør og markedssjef for Hundekjøring, med tyve års erfaring fra nyhets- og sportsjournalistikk.

Relaterte artikler

Close