Brynje Super Thermo og Classic Wool

Vi har testet Super Thermo-trøye med 3/4 hals med glidelås, og Classic Original Wool i dobbeltstrikket netting med innlegg på skuldrene.

Av Monica Celius. Publisert i Hundekjøring nr. 1 2013.

Materialet i Super Thermo-trøyen er 100 prosent syntetisk – polypropylene – i nettingkonstruksjon. Dette er en trøye for kalde dager kombinert med høy aktivitet. Den isolerer godt og transporterer fuktighet raskt. I Super Thermo-trøyen blir du neppe klam og kald, samme hvor mye du svetter. Passfomen er helt perfekt uten å stramme. Glidelås er kjekt for lufting, men vi foretrekker underbekledningen så enkel som mulig, så for oss ble den mer til irritasjon enn glede. 

Når man jobber og svetter i lave temperaturer, mener vi at ingenting slår ull: Uovertruffen i evnen til å holde deg varm, selv etter å ha vært våt av svette – og tørket – mange ganger. Vårt foretrukne valg av innerbekledning faller derfor på en annen trøye fra samme merke: Classic Original Wool i dobbeltstrikket netting med innlegg på skuldrene. Denne er laget i 80 prosent merinoull og 20 prosent polyamid.- Stoffet klør ikke, det er slitesterkt og luktfritt. Denne trøyen har vi brukt i alt slags vintervær, men også på kalde sommerkvelder. Når temperaturen kryper ned mot -20 og kaldere, går vi vanligvis for ullundertøy med dobbelt lag, men som regel er den varianter for varm. Da er Classic Wool-netting perfekt. 

Forsterkningene på skuldrene, og avslutningen på ermene og i halsen, er forseggjort og behagelig mot huden. Trøyen er myk og lett, den har meget god passform og svært god kvalitet. 

www.brynje.no

Vis mer

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar

Close