Ny oppstallingswire fra Troll Mushing

Hos Troll Mushing har de lenge ønsket å utvikle et godt oppstallingssystem som skal være både trygg og hensiktmessig. Det de har endt opp med er en oppstalling laget i fem mm. syrefast wire, med en kraftig plasthylse utenfor wiren, noe som gjøre at den skal tåle tøff bruk over lang tid

Av: Monica Celius, Fra: hundekjøring 3–2014  

 

Skal være både trygg og hensiktmessig

Hos Troll Mushing har de lenge ønsket å utvikle et godt oppstallingssystem som skal være både trygg og hensiktmessig. Det de har endt opp med er en oppstalling laget i fem mm. syrefast wire, med en kraftig plasthylse utenfor wiren, noe som gjøre at den skal tåle tøff bruk over lang tid. Denne oppstallingswiren er tyngre og mer solid enn varianten de har fra før, og er ment for lengre tids oppstalling og/eller for bruk på de største og kraftigste hundene.

 

To systemer

Wiren kommer i to systemer.
Ett system der du bestiller en komplett wire for det antall hunder du trenger, og et annet system med endeseksjoner med to hunder, og på bygningsseksjoner med to og to hunder på hver. En oppstallingswire for åtte hunder består dermed av to endeseksjoner og to midtseksjoner. Løkker tres sammen som et klassisk linesett med løkke mot løkke.

Begge systemene har 70 cm lange stake outs, med 150 cm mellom hver hund, og 115 cm fra den første/siste hunden og ut til løkka. Komplett oppstalling for åtte hunder blir da 12,8 meter.

Prisene er:

2 hunder: 450,-

3 hunder: 550,-

4 hunder: 695,-

6 hunder: 995,-

8 hunder: 1295,-

 

For mer info trykk her.

Vis mer

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar

Close